Alege Conacul Domnitei si nu vei regreta!

Alege Conacul Domnitei si nu vei regreta!

Bucovina este partea cea mai veche si mai frumoasa a tarii noastre, raiul Moldovei”, fiindca “acolo e sfanta cetate a Sucevei, scaunul domniei vechi, acolo scaunul firesc al unui mitropolit care in rang de neatarnare era egal cu patriarhii, acolo sunt moastele celor mai mari dintre domnitorii romani, acolo doarme primul descalecat Dragos, imblanzitorul de zimbri, acolo Alexandru cel Bun, intemeietorul de legi, acolo Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfant, zidul de aparare al crestinatatii. Bucovina este “pamant sfant, a carui aparare ne-a costat pe noi rauri de sange, veacuri de munca, toata inteligenta noastra trecuta, toate miscarile cele mai sfinte ale inimii noastre”- Mihai Eminescu.

Nu exista loc mai frumos si mai curat decat Bucovina, de aceea toti cei care au ocazia sa se intalneasca cu aceste meleaguri nu au regretat si au revenit cu mare drag si dragoste in suflet si a doua oara.

Alege Conacul Domnitei si bucura-te de cele mai frumoase momente pe care le poti petrece in aceasta zona. Vei obserca ca totul este divin.

Exista nenumarate atractii turistice care iti vor lua ochii si iti vor demonstra ca nu te-ai inselat atunci cand ai decis sa petreci zile linistite in Bucovina.

Fa-i o surpriza frumoasa familiei tale si du-o sa viziteze tot ce este mai frumos, nu uita ca aceste momente petrecute alaturi de cei dragi sunt foarte importante. Fa-ti amintiri in aceasta zona cu ei ca mai departe in viata ta sa le povestesti tuturor, revenind de fiecare data cu si mai mare drag.

Aici fiecare anotimp se simte alfel, cu adevarat real! Uita de agitatia urbana si linisteste-te daca ai ocazia de unul singur. Pune-ti gandurile in ordine de fiecare data cand consideri ca viata ta nu este pe un fagas normal. De asemenea, gusta din preparate traditionale din Bucovina si vei vedea ca acel gust nu se va uita niciodata, mai ales daca esti un adevarat gurmand! Oricat de pretentios ai fi si oricat de multe locuri ai fi vizitat pana in prezent, Conacul Domnitei iti pune la dispozitie un peisaj de vis de care te poti bucura zile intregi.