Craciun

Oferta de Craciun 2022

Perioada 23.12.2022-27.12.2022

SOLD OUT

 

Vă invităm să petreceţi alături de cei dragi Crăciunul într-o atmosfera caldă, unde tradiţiile, obiceiurile şi colindele prind din nou viaţă!
În aceste momente magice, Pensiunea Conacul Domnitei vă oferă un pachet de neuitat: 4 nopţi / 5 zile, cazare cu demipensiune şi masă festivă de Crăciun la pretul de 2500 lei /pers.

 

23.12.2022 – incepand cu orele 17-primirea invitatiilor cu tuica fiarta. Cina de bun venit (unde se poate opta pentru meniu de post).

24.12.2022 – Mic dejun-Bio-bufet suedez cu preparate din carne, branzeturi, legume, oua, dulceturi, miere, placinte, unt de casa, cafea, lapte, lapte acru si alte bunatati

Program liber pentru vizitarea Manastirilor din zona, partia de ski sau plimbare cu telescaunul la Partia Soimul, acces la ciubarul si sauna exterioara a pensiunii sau sanius pe derdelusul de langa pensiune .

Impodobirea bradului

Cina festiva de Ajun.

Primirea de colindatori si a lui Mos Craciun. Program de colinde si uratori sustinut de copii vor prezenta obiceiuri traditionale din Bucovina.

25.12.2022 – Mic dejun Bio

Participarea la slujba de Craciun la Manastirea Voronet.

Cina – Masa traditionala de Craciun cu surprise culinare.

Foc de tabara cu vin fiert

26.12.2022 – Mic dejun Bio.

Plimbare cu sania la padure daca timpul ne va permite.

Taierea porcului cu muzica live si dans urmata de cina cu pomana porcului.

27.12.2022 – Mic dejun Bio

Plecarea invitatiilor in speranta ca ne vom revedea din nou cu aceeasi bucurie!

Bauturile care vor fi servite: tuica de prune, afinata, vin natural, must, suc, apa minerala si plata. Cina este formata din antreu, ciorba (se poate servi la pranz), fel principal si desert.

Preparatele noastre sunt făcute în casă, cu specific bucovinean (de exemplu:preparate tradiţionale din porc, tochitură bucovineană, ciorba radauteana, hribi, sărmaluţe moldovenesti, murături asortate, salate, paine de casa, prajituri de casa, papanaşi, plăcinte poale’n brâu,cozonac).

Copiii: 0-6 ani – GRATUIT;

6-12 ani – 25% din valoarea sejurului;

12-17 ani – 50% din valoarea sejurului.

Conditii de rezervare – 50% avans. Nu se ofera camera dubla in regim de single. Patul suplimentar pentru copii sub 6 ani costa 200 Lei.

Va asteptam cu drag intr-o atmosfera care va va face sa simtiti aerul mirific din copilarie!