Craciun

Oferta de Craciun 2021

Perioada 23.12.2021-27.12.2021

 

Vă invităm să petreceţi alături de cei dragi Crăciunul într-o atmosfera caldă, unde tradiţiile, obiceiurile şi colindele prind din nou viaţă!
În aceste momente magice, Pensiunea Conacul Domnitei vă oferă un pachet de neuitat: 4 nopţi / 5 zile, cazare cu demipensiune şi masă festivă de Crăciun la pretul de 2200 lei /pers.

 

23.12.2021 – incepand cu orele 17-primirea invitatiilor cu tuica fiarta. Cina de bun venit (unde se poate opta pentru meniu de post).

24.12.2021 – Mic dejun-Bio-bufet suedez cu preparate din carne, branzeturi, legume, oua, dulceturi, miere, placinte, unt de casa, cafea, lapte, lapte acru.

Program liber pentru vizitarea Manastirilor din zona sau plimbare cu telescaunul la Partia Soimul, acces la ciubarul si sauna exterioara a pensiunii sau sanius pe derdelusul de langa pensiune .

Cina festiva de Ajun.

Primirea de colindatori si a lui Mos Craciun. Un Ansamblu de copii vor prezenta obiceiuri traditionale din Bucovina.

25.12.2021 – Mic dejun Bio

Participarea la slujba de Craciun la Manastirea Voronet.

Cina – Masa traditionala de Craciun cu surprise culinare.

Foc de tabara cu vin fiert

26.12.2021 – Mic dejun Bio.

Plimbare cu sania la padure daca timpul ne va permite.

Taierea porcului cu muzica live (Formatia Aktual) si dans urmata de cina cu pomana porcului.

27.12.2021 – Mic dejun Bio

Plecarea invitatiilor

Bauturile care vor fi servite: tuica de prune, afinata, vin natural, must, suc, apa minerala si plata. Cina este formata din antreu, ciorba (se poate servi la pranz), fel principal si desert.

Preparatele noastre sunt făcute în casă, cu specific bucovinean (de exemplu:preparate tradiţionale din porc, tochitură bucovineană, ciorba radauteana, hribi, sărmaluţe moldovenesti, murături asortate, salate, paine de casa, prajituri de casa, papanaşi, plăcinte poale’n brâu,cozonac).

Copiii: 0-6 ani – GRATUIT;

6-12 ani – 25% din valoarea sejurului;

12-17 ani – 50% din valoarea sejurului.

Conditii de rezervare – 50% avans. Nu se ofera camera dubla in regim de single. Patul suplimentar pentru copii sub 5 ani costa 300 Lei.

Va asteptam cu drag intr-o atmosfera care va va face sa simtiti aerul mirific din copilarie!