Stiai cat este de important sa te mai relaxezi din cand in cand?

Este benefic pentru sanatatea ta ca macar uneori sa te mai rupi din lumea urbana si sa te relaxezi intr-un loc placut. Intr-un loc in care nu se aude zgomotul masinilor. Intr-un loc in care poti petrece timp in natura. Intr-un loc linistit, in care sa nu te simti presat de griji, de responsabilitati sau de diverse sarcini pe care le ai de indeplinit.

Esti liber in urmatoarea perioada?

Ia-ti prietenii si relaxeaza-te la sala noastra de evenimente, decorata in stil rustic. Imediat iti va da senzatia familiara de acasa. Imediat te vei integra si te vei bucura de timpul petrecut aici.

Locatia excelenta pentru relaxare!

img

Desprinde-te de stres, de griji, de responsabilitati fie si pentru cateva zile in preajma persoanelor cu care te simti cel mai bine. Si alege sa te apropii de natura mai mult, de linistea si pacea pe care ea ti-o poate oferi.

Ai nevoie sa te relaxezi, iar sala noastra de evenimente este o optiune buna de luat in calcul daca si tu esti un iubitor al naturii, al stilului rustic, al mirosului de lemn.

Daca nu te poti desparti de animalutul de companie, in lipsa caruia nu concepi ideea de vacanta, simte-te liber sa-l aduci. Si noi iubim animalele si ne vom bucura sa facem cunostinta cu al tau.

Stiai ca un astfel de spatiu poate sa imbunatateasca si creativitatea?

In contextul in care zi de zi te intalnesti cu aceleasi persoane, ai aceleasi task-uri de indeplinit si devine totul o rutina tot mai mare, un astfel de loc te poate ajuta sa iti folosesti creativitatea. Sa scrii, sa desenezi, sa citesti.

Te poti bucura de o libertate mai mare fata de ceea ce experimentezi atunci cand esti plafonat in rutina.

Avem o multime de pachete care sa iti starneasca si mai mult interesul. Pentru cupluri, pentru grupuri etc.

Pasionatii de fotografie, de schi, de drumetii montane gasesc acest loc potrivit pentru astfel de activitati.

Redescopera placerea de a fi tu cu tine in natura sau de a petrece o zi minunata cu prietenii tai intr-un cadru mult mai diferit fata de cel de acasa.

Daca ai un eveniment pe care vrei sa il sarbatoresti intr-un loc inedit, intr-un loc de vis, ai putea sa ne iei in considerare.

Pentru a ne bucura de amintiri neobisnuite, trebuie sa facem lucruri neobisnuite.

Sala organizari evenimente 140 de locuri

Restaurant traditional de 30 locuri

Restaurant traditional 30 locuri

Sala organizari evenimente 140 de locuri