Revelion

OFERTA REVELION 2022

Perioada 29.12.2022-2.01.2023

SOLD OUT

 

La cumpana dintre ani va invitam sa fiti musafirii nostri.

Va asteptam cu preparate si bauturi traditionale din superba Bucovina, cu muzica  si multa voie buna. Va propunem zile de odihna, relaxare si petrecere  in casa noastra .

Programul  propus pentru aceste zile este:

29.12.2022 – incepand cu orele 17 – primirea invitatilor cu tuica fiarta. Cina de bun venit din care nu pot lipsi placintele poale’n brau.

30.12.2022– Mic dejun bio-bufet suedez cu preprate traditionale din carne, banza, legume, unt de casa dulceata de casa, miere, ceai, cafea, lapte, lapte acru si alte bunatati preparate de noi.

Plimbare cu sania cu cai la padure ( daca este zapada)

–  Program liber-vizitarea manastirilor din zona, plimbare la partia Soimul, sanius pe derdelusul de langa pensiune, echitatie la pensiunea „Acasa in Bucovina” din loc. Capul Campului, program piscina Pyramia, acces la ciubarul si sauna exterioara a pensiunii Conacul Domnitei.

– cina traditionala

Program colinde si uraturi traditionale sustinute de ansamblu de copii.

31.12.2022

– Mic dejun bio

– Pranz

– Parada mastilor populare in centrul orasului Gura Humorului

– Masa festiva

– Muzica live, dans, sampanie si multa voie buna ! 

– Foc de artificii

01.01.2023

– Mic dejun Bio

– Program liber

– Cina campeneasca cu gratare si platouri campenesti in aer liber

– Foc de tabara cu vin fiert

2.01.2023

– Mic dejun bio

– Plecarea invitatilor in speranta ca ne vom revedea cu aceeasi bucurie!

Bauturile care vor fi servite in cadrul meselor: tuica, afinata, vin, sampanie, suc, must de mere, apa plata si minerala.

Cina este formata din antreu, ciorba (se poate servi la pranz), felul principal si desert. Preparatele vor fi foarte  diverse cum ar fi tochitura moldoveneasca, preparate traditionale de porc (de exemplu: slaninuta, caltabos, carnati, toba), piftia, sarmalutele, ciorba de perisoare, ciorba radauteana, salata de beuf, salata de parjoale, mancarica rece de curcan, păstrav, salata de toamna de ghebe, muraturi, prajituri de casa, papanasi si cozonaci si nelipsita paine de casa.

Pretul pentru un sejur de 4 nopti/5 zile in regim de demipensiune este de 2800 lei /pers. Nu se ofera camera in regim single.

Copiii: 0-6 ani gratuit (patul suplimentar la cerere se plateste 200 lei/sejur) , 7-12 ani – 25% din valoarea sejurului, 13-16 ani – 50% din valoarea sejurului.

Va asteptam cu drag intr-o atmosfera de relaxare si voie buna!

Echipa Conacul Domnitei!